JS Assistans // Personlig assistans i Härnösand, Kramfors, Västerås » Kontakta oss
Tillbaka till startsidan
Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Vi är även öppna för ett trevligt personligt möte! Boka en tid med oss så är du välkommen till oss på kontoret. Bor du längre bort eller har förhinder, kan vi komma till dig istället. Vi kan träffa dig i hela landet.

Jonas Tynér

JONAS TYNÉR

jonas@jsassistans.se
Tel 0611-55 58 62
Fiskekroken 18
871 40 Härnösand

Stefan Fröberg

STEFAN ÖBERG

stefan@jsassistans.se
Tel 0611-55 58 63
Fiskekroken 18
871 40 Härnösand

 
 

Låg personalomsättning – ökad trygghet för brukaren

JS Assistans ett assistansföretag för dig som vill ha högsta kvalitet på din assistans. Det finns en anledning till varför vi kan erbjuda Dig assistans på Dina villkor. Detta gör vi genom att utgå från Dina behov och önskemål. 

LÄS MER

Roliga utflykter och spännande resor, en lite roligare vardag!

Det ska vara roligt med JS Assistans. Därför arrangerar vi varje månad någon gemensam aktivitet. Det kan vara enklare aktiviteter som filmvisning och bowling, men också skid- och solresor.

LÄS MER

Personligare assistans från Västerås i söder till Kramfors i norr

Vi finns på ett flertal orter för att erbjuda vår förstklassiga assistans. Du hittar oss i Västerås, Sundsvall, Härnösand och Kramfors. Huvudkontoret ligger i Härnösand där du även kan träffa de trevliga grundarna Jonas och Stefan.

LÄS MER

JS Assistans utgår från Dina behov och önskemål. Självbestämmande och ett personligt bemötande är viktigt i din assistans och tillsammans planerar vi Din assistans och du har hela tiden full insyn och delaktighet i allt vi gör, både när det gäller personal, ekonomi och administration. Hos oss erbjuds personalen kontinuerligt fortbildning. Vi är stolta över en mycket låg personalomsättning.

HEM    |    KUND    |    PERSONAL    |    OM OSS    |    KONTAKT             COPYRIGHT © 2014

JS ASSISTANSKONSULT
Fiskekroken 18
871 40 Härnösand
Tel 0611-55 58 58
info@jsassistans.se
Org. nr 556745-6685