JS Assistans // Personlig assistans i Härnösand, Kramfors, Västerås » Vardagslyx för alla, en välbehövd rättighet
Tillbaka till startsidan
Sol och skoj på Tenerrifa

Vardagslyx för alla,
en välbehövd rättighet

Vi fokuserar på människor

JS Assistans ett assistansföretag för dig som vill ha högsta kvalitet på din assistans. Det finns en anledning till varför vi kan erbjuda dig assistans på dina villkor. Detta gör vi genom att utgå från dina behov och önskemål. Självbestämmande och ett personligt bemötande är viktigt och Tillsammans planerar vi din assistans och du har hela tiden full insyn och delaktighet i allt vi gör, både när det gäller personal, ekonomi och administration.

Trofast personal – ökad trygghet för kunden

För att du som kund ska få bästa möjliga assistans bryr vi oss mycket om vår personal. De människor som ska arbeta med dig måste trivas för att göra ett bra jobb och stanna kvar. Hos JS Assistans får personalen stor frihet att jobba självständigt och de erbjuds kontinuerligt fortbildning.

Från Kramfors i norr till Tenerrifa i söder

Det ska vara roligt med JS Assistans. Därför arrangerar vi varje månad någon gemensam aktivitet. Det kan vara enklare aktiviteter som filmvisning och bowling, men också skid- och solresor. Senast var vi till exempel på Cypern för en välförtjänt sol- och badsemester, med både brukare och assistenter. Alla våra aktiviteter är frivilliga, och självklart kan även anhöriga vara med.

Du bestämmer

Hos JS Assistanskonsult Bestämmer Du som kund hur din assistans ska se ut och självklart är att du också väljer dina assistenter och vikarier. Du är själv med och påverkar så att din assistans följer dina behov.

Låg personalomsättning – ökad trygghet för brukaren

JS Assistans ett assistansföretag för dig som vill ha högsta kvalitet på din assistans. Det finns en anledning till varför vi kan erbjuda Dig assistans på Dina villkor. Detta gör vi genom att utgå från Dina behov och önskemål. 

LÄS MER

Roliga utflykter och spännande resor, en lite roligare vardag!

Det ska vara roligt med JS Assistans. Därför arrangerar vi varje månad någon gemensam aktivitet. Det kan vara enklare aktiviteter som filmvisning och bowling, men också skid- och solresor.

LÄS MER

Personligare assistans från Västerås i söder till Kramfors i norr

Vi finns på ett flertal orter för att erbjuda vår förstklassiga assistans. Du hittar oss i Västerås, Sundsvall, Härnösand och Kramfors. Huvudkontoret ligger i Härnösand där du även kan träffa de trevliga grundarna Jonas och Stefan.

LÄS MER

JS Assistans utgår från Dina behov och önskemål. Självbestämmande och ett personligt bemötande är viktigt i din assistans och tillsammans planerar vi Din assistans och du har hela tiden full insyn och delaktighet i allt vi gör, både när det gäller personal, ekonomi och administration. Hos oss erbjuds personalen kontinuerligt fortbildning. Vi är stolta över en mycket låg personalomsättning.

HEM    |    KUND    |    PERSONAL    |    OM OSS    |    KONTAKT             COPYRIGHT © 2014

JS ASSISTANSKONSULT
Fiskekroken 18
871 40 Härnösand
Tel 0611-55 58 58
info@jsassistans.se
Org. nr 556745-6685