JS Assistans // Personlig assistans i Härnösand, Kramfors, Västerås » Häng med på fredagscurling !
Tillbaka till startsidan
curling

Häng med på fredagscurling !

Fredagen är den dagen vi rusar med all kraft, endera mot en ledig helg, eller mot en arbetshelg. Vi på JS ville göra något kul denna dag -så vips, så startades fredagscurlingen.

Du som har personlig assistans och är sugen på att hänga med, är självklart Välkommen att delta. -Så här gör Du !

Ta upp telefonen och ring till Jonas på JS, så löser han resten
0611-55 58 62

Fredagen den 29/3 har vi en fredagscurling med ”twist”. Vi samlas som vanligt på curlingarenan i Härnösand kl 10:30 för att spela om äran, sen går vi upp i de övre regionerna (restaurangen) där vi bjuder på en god lunch.

Är Du intresserad av att komma och delta, träffa oss från JS, andra assistenter och avnjuta en trevlig lunch ? -Då ska Du inte vänta.. Ring Jonas senast torsdag 28/3 , så fixar vi resten.

VÄLKOMMEN !!!

Låg personalomsättning – ökad trygghet för brukaren

JS Assistans ett assistansföretag för dig som vill ha högsta kvalitet på din assistans. Det finns en anledning till varför vi kan erbjuda Dig assistans på Dina villkor. Detta gör vi genom att utgå från Dina behov och önskemål. 

LÄS MER

Roliga utflykter och spännande resor, en lite roligare vardag!

Det ska vara roligt med JS Assistans. Därför arrangerar vi varje månad någon gemensam aktivitet. Det kan vara enklare aktiviteter som filmvisning och bowling, men också skid- och solresor.

LÄS MER

Personligare assistans från Västerås i söder till Kramfors i norr

Vi finns på ett flertal orter för att erbjuda vår förstklassiga assistans. Du hittar oss i Västerås, Sundsvall, Härnösand och Kramfors. Huvudkontoret ligger i Härnösand där du även kan träffa de trevliga grundarna Jonas och Stefan.

LÄS MER

JS Assistans utgår från Dina behov och önskemål. Självbestämmande och ett personligt bemötande är viktigt i din assistans och tillsammans planerar vi Din assistans och du har hela tiden full insyn och delaktighet i allt vi gör, både när det gäller personal, ekonomi och administration. Hos oss erbjuds personalen kontinuerligt fortbildning. Vi är stolta över en mycket låg personalomsättning.

HEM    |    KUND    |    PERSONAL    |    OM OSS    |    KONTAKT             COPYRIGHT © 2014

JS ASSISTANSKONSULT
Fiskekroken 18
871 40 Härnösand
Tel 0611-55 58 58
info@jsassistans.se
Org. nr 556745-6685