JS Assistans // Personlig assistans i Härnösand, Kramfors, Västerås » Logga tid, vart du än är !
Tillbaka till startsidan
loneportal

Logga tid, vart du än är !

Från och med 2018 01 01 kommer vi att successivt övergå till att logga tiden direkt på datorn (vilken dator Du vill och vart du än befinner Dig), Detta gör att iPad appen kommer försvinna helt. Detta för att förenkla och är också ett led i vårt mål att effektivisera administrationen.

Du som anställd kommer få ett mail med användarnamn och lösenord av oss, sedan är det bara att köra. Under tiden kommer vi ut och har genomgångar med er och självklart så är Du/Ni välkomna att höra av er till oss på kontoret om ni stöter på problem…

För att logga Din tid så går du på fliken PERSONAL, så hittar du länken längre ner på sidan.

Låg personalomsättning – ökad trygghet för brukaren

JS Assistans ett assistansföretag för dig som vill ha högsta kvalitet på din assistans. Det finns en anledning till varför vi kan erbjuda Dig assistans på Dina villkor. Detta gör vi genom att utgå från Dina behov och önskemål. 

LÄS MER

Roliga utflykter och spännande resor, en lite roligare vardag!

Det ska vara roligt med JS Assistans. Därför arrangerar vi varje månad någon gemensam aktivitet. Det kan vara enklare aktiviteter som filmvisning och bowling, men också skid- och solresor.

LÄS MER

Personligare assistans från Västerås i söder till Kramfors i norr

Vi finns på ett flertal orter för att erbjuda vår förstklassiga assistans. Du hittar oss i Västerås, Sundsvall, Härnösand och Kramfors. Huvudkontoret ligger i Härnösand där du även kan träffa de trevliga grundarna Jonas och Stefan.

LÄS MER

JS Assistans utgår från Dina behov och önskemål. Självbestämmande och ett personligt bemötande är viktigt i din assistans och tillsammans planerar vi Din assistans och du har hela tiden full insyn och delaktighet i allt vi gör, både när det gäller personal, ekonomi och administration. Hos oss erbjuds personalen kontinuerligt fortbildning. Vi är stolta över en mycket låg personalomsättning.

HEM    |    KUND    |    PERSONAL    |    OM OSS    |    KONTAKT             COPYRIGHT © 2014

JS ASSISTANSKONSULT
Fiskekroken 18
871 40 Härnösand
Tel 0611-55 58 58
info@jsassistans.se
Org. nr 556745-6685