JS Assistans // Personlig assistans i Härnösand, Kramfors, Västerås » Vi på JS backar aldrig !
Tillbaka till startsidan
IMG_6903

Vi på JS backar aldrig !

Idag celebrerar Vi och sätter ännu en fjäder i hatten… Nu har vi genom överklagning och juridisk kunskap fått Försäkringskassans beslut, om först noll assistans, att bli underkänd i alla avseenden i förvaltningsrätten. Så nu får Jonas i Sundsvall får behålla sin nödvändiga hjälp..

-Väntad ”Vinst” i en för kunden onödig och utdragen process, säger Jonas Tynér som är ansvarig för juridiska frågor på JS..
Hade Försäkringskassan lyssnat på oss från början hade vi besparat oss onödig oro och lidande, samt gemensamma kostnader, samt  ännu en rättegång..

 

Vi på JS backar aldrig i juridiska tvister och fram tills idag har alla avslutade ärenden vunnits, det är vi mycket stolta och glada för !

Välkommen till det lilla assistansbolaget med de stora kunskaperna !

Låg personalomsättning – ökad trygghet för brukaren

JS Assistans ett assistansföretag för dig som vill ha högsta kvalitet på din assistans. Det finns en anledning till varför vi kan erbjuda Dig assistans på Dina villkor. Detta gör vi genom att utgå från Dina behov och önskemål. 

LÄS MER

Roliga utflykter och spännande resor, en lite roligare vardag!

Det ska vara roligt med JS Assistans. Därför arrangerar vi varje månad någon gemensam aktivitet. Det kan vara enklare aktiviteter som filmvisning och bowling, men också skid- och solresor.

LÄS MER

Personligare assistans från Västerås i söder till Kramfors i norr

Vi finns på ett flertal orter för att erbjuda vår förstklassiga assistans. Du hittar oss i Västerås, Sundsvall, Härnösand och Kramfors. Huvudkontoret ligger i Härnösand där du även kan träffa de trevliga grundarna Jonas och Stefan.

LÄS MER

JS Assistans utgår från Dina behov och önskemål. Självbestämmande och ett personligt bemötande är viktigt i din assistans och tillsammans planerar vi Din assistans och du har hela tiden full insyn och delaktighet i allt vi gör, både när det gäller personal, ekonomi och administration. Hos oss erbjuds personalen kontinuerligt fortbildning. Vi är stolta över en mycket låg personalomsättning.

HEM    |    KUND    |    PERSONAL    |    OM OSS    |    KONTAKT             COPYRIGHT © 2014

JS ASSISTANSKONSULT
Fiskekroken 18
871 40 Härnösand
Tel 0611-55 58 58
info@jsassistans.se
Org. nr 556745-6685