JS Assistans // Personlig assistans i Härnösand, Kramfors, Västerås » !! INFO ang CORONA !!
Tillbaka till startsidan
CoJSinfo

!! INFO ang CORONA !!

Vi på JS följer självklart Folkhälsomyndighetens råd angående Covid19, som i folkmun benämns Corona-virus. Vi ställer därför in alla personalmöten med fysisk kontakt/närvaro från oss på kontoret. Ni som anser att en APT-är av yttersta nödvändighet i er arbetsgrupp kan självklart träffas och med hjälp av ex högtalartelefon få råd och stöd av oss.

Har ni frågor om Corona (Covid19) rekommenderar vi er att besöka Folkhälsomyndighetens hemsida. Vi uppmanar också alla våra anställda att minimera sociala kontakter och besök, detta gäller självklart också våra kunder och anhöriga.

 

Låg personalomsättning – ökad trygghet för brukaren

JS Assistans ett assistansföretag för dig som vill ha högsta kvalitet på din assistans. Det finns en anledning till varför vi kan erbjuda Dig assistans på Dina villkor. Detta gör vi genom att utgå från Dina behov och önskemål. 

LÄS MER

Roliga utflykter och spännande resor, en lite roligare vardag!

Det ska vara roligt med JS Assistans. Därför arrangerar vi varje månad någon gemensam aktivitet. Det kan vara enklare aktiviteter som filmvisning och bowling, men också skid- och solresor.

LÄS MER

Personligare assistans från Västerås i söder till Kramfors i norr

Vi finns på ett flertal orter för att erbjuda vår förstklassiga assistans. Du hittar oss i Västerås, Sundsvall, Härnösand och Kramfors. Huvudkontoret ligger i Härnösand där du även kan träffa de trevliga grundarna Jonas och Stefan.

LÄS MER

JS Assistans utgår från Dina behov och önskemål. Självbestämmande och ett personligt bemötande är viktigt i din assistans och tillsammans planerar vi Din assistans och du har hela tiden full insyn och delaktighet i allt vi gör, både när det gäller personal, ekonomi och administration. Hos oss erbjuds personalen kontinuerligt fortbildning. Vi är stolta över en mycket låg personalomsättning.

HEM    |    KUND    |    PERSONAL    |    OM OSS    |    KONTAKT             COPYRIGHT © 2014

JS ASSISTANSKONSULT
Fiskekroken 18
871 40 Härnösand
Tel 0611-55 58 58
info@jsassistans.se
Org. nr 556745-6685