JS Assistans // Personlig assistans i Härnösand, Kramfors, Västerås » Kvalitetsmärkt Vårdgivare
Tillbaka till startsidan
Bildkvalitet

Kvalitetsmärkt Vårdgivare

Vi är mer än stolta över att Vi klarat de hårda krav Vårdföretagarnas arbetsgivare och branschorganisation ställer, för att bli ett kvalitetsmärkt assistansbolag. Vi kan förbättra Din assistans, hos oss får Du veta vart Din assistansersättning egentligen tar vägen Och varför vi ofta ger högre lön till våra assistenter än många bolag. Vi har kollektivavtal, juridisk kompetens och ett unikt nätverk som möjliggör vår kvalitet. Du är alltid Välkommen att kontakta oss på JS, så kan vi berätta mer

Visste Du att JS erbjuder jobb till våra kunder, både som bisyssla vid tillfällig arbetsanhopning eller längre avtal…

Är Du intresserad av vad vi har att erbjuda ? -Tveka inte att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Vi kan träffas på vårt kontor, hemma hos Dig eller varför inte över en kopp fika på Ditt favoritställe !

Varmt välkommen !

Låg personalomsättning – ökad trygghet för brukaren

JS Assistans ett assistansföretag för dig som vill ha högsta kvalitet på din assistans. Det finns en anledning till varför vi kan erbjuda Dig assistans på Dina villkor. Detta gör vi genom att utgå från Dina behov och önskemål. 

LÄS MER

Roliga utflykter och spännande resor, en lite roligare vardag!

Det ska vara roligt med JS Assistans. Därför arrangerar vi varje månad någon gemensam aktivitet. Det kan vara enklare aktiviteter som filmvisning och bowling, men också skid- och solresor.

LÄS MER

Personligare assistans från Västerås i söder till Kramfors i norr

Vi finns på ett flertal orter för att erbjuda vår förstklassiga assistans. Du hittar oss i Västerås, Sundsvall, Härnösand och Kramfors. Huvudkontoret ligger i Härnösand där du även kan träffa de trevliga grundarna Jonas och Stefan.

LÄS MER

JS Assistans utgår från Dina behov och önskemål. Självbestämmande och ett personligt bemötande är viktigt i din assistans och tillsammans planerar vi Din assistans och du har hela tiden full insyn och delaktighet i allt vi gör, både när det gäller personal, ekonomi och administration. Hos oss erbjuds personalen kontinuerligt fortbildning. Vi är stolta över en mycket låg personalomsättning.

HEM    |    KUND    |    PERSONAL    |    OM OSS    |    KONTAKT             COPYRIGHT © 2014

JS ASSISTANSKONSULT
Fiskekroken 18
871 40 Härnösand
Tel 0611-55 58 58
info@jsassistans.se
Org. nr 556745-6685