JS Assistans // Personlig assistans i Härnösand, Kramfors, Västerås » Vill du jobba hos Oss ?
Tillbaka till startsidan
sommarjobb

Vill du jobba hos Oss ?

  Vill du jobba som Personlig assistent i det lilla assistansbolaget med dom Stora fördelarna ? Hos oss jobbar du hos våra kunder som valt ett assistansbolag där deras assistans är skräddarsydd för just dom, där deras behov kommer i första hand och där våra kunder själva styr sin vardag utan hinder av administration och krångel.. Hos oss stannar pengarna hos kunderna och går inte vidare till vinstbenägna ägare och riskkapitalister. Detta gör att vi har mer att röra oss med och frihet. Bra lön gör att många stannar kvar hos oss.

Är du intresserad ? Skicka då ett personligt brev till oss. Dessa brev hamnar sen hos våra kunder som utifrån ditt brev kallar Dig till en närmare intervju.. Körkort är ett önskemål hos dom flesta av våra kunder, även tidigare erfarenhet meriteras.. Din ansökan skickar du med fördel till oss via mail info@jsassistans.se

Just nu söker vi assistenter i Härnösand (Läs mer här)!

 

 

Låg personalomsättning – ökad trygghet för brukaren

JS Assistans ett assistansföretag för dig som vill ha högsta kvalitet på din assistans. Det finns en anledning till varför vi kan erbjuda Dig assistans på Dina villkor. Detta gör vi genom att utgå från Dina behov och önskemål. 

LÄS MER

Roliga utflykter och spännande resor, en lite roligare vardag!

Det ska vara roligt med JS Assistans. Därför arrangerar vi varje månad någon gemensam aktivitet. Det kan vara enklare aktiviteter som filmvisning och bowling, men också skid- och solresor.

LÄS MER

Personligare assistans från Västerås i söder till Kramfors i norr

Vi finns på ett flertal orter för att erbjuda vår förstklassiga assistans. Du hittar oss i Västerås, Sundsvall, Härnösand och Kramfors. Huvudkontoret ligger i Härnösand där du även kan träffa de trevliga grundarna Jonas och Stefan.

LÄS MER

JS Assistans utgår från Dina behov och önskemål. Självbestämmande och ett personligt bemötande är viktigt i din assistans och tillsammans planerar vi Din assistans och du har hela tiden full insyn och delaktighet i allt vi gör, både när det gäller personal, ekonomi och administration. Hos oss erbjuds personalen kontinuerligt fortbildning. Vi är stolta över en mycket låg personalomsättning.

HEM    |    KUND    |    PERSONAL    |    OM OSS    |    KONTAKT             COPYRIGHT © 2014

JS ASSISTANSKONSULT
Fiskekroken 18
871 40 Härnösand
Tel 0611-55 58 58
info@jsassistans.se
Org. nr 556745-6685