JS Assistans // Personlig assistans i Härnösand, Kramfors, Västerås » Vi växer så det knakar, välkommen in!
Tillbaka till startsidan
Jonas och Stefan, Årets företagare 2010

Vi växer så det knakar,
välkommen in!

Vi fokuserar på människor

Vi på JS har en gedigen och flerårig bakgrund inom omvårdnad och området personlig assistans. Företaget startades i Härnösand men har med åren utökats till att även innefatta Västerås och Kramfors.

JS Assistans ett assistansföretag för dig som vill ha högsta kvalitet på din assistans. Det finns en anledning till varför vi kan erbjuda dig assistans på dina villkor. Detta gör vi genom att utgå från dina behov och önskemål. Självbestämmande och ett personligt bemötande är viktigt och Tillsammans planerar vi din assistans och du har hela tiden full insyn och delaktighet i allt vi gör, både när det gäller personal, ekonomi och administration.

 

Vi investerar i trygghet och kompetens

För att våra kunder ska känna trygghet med sina assitenter är det viktigt att vår personal är långvarig. Därför arbetar vi mycket med personalvård för att se till så att alla parter frodas och trivs i sina roller.

Hos JS Assistans får personalen stor frihet att jobba självständigt och de erbjuds kontinuerligt fortbildning, vi är därför mycket stolta över vår låga personalomsättning. En glad assistent skapar en tryggare miljö och bidrar till en gladare kund!

Läs mer om JS Assistanskonsult AB på Allabolag.se

Låg personalomsättning – ökad trygghet för brukaren

JS Assistans ett assistansföretag för dig som vill ha högsta kvalitet på din assistans. Det finns en anledning till varför vi kan erbjuda Dig assistans på Dina villkor. Detta gör vi genom att utgå från Dina behov och önskemål. 

LÄS MER

Roliga utflykter och spännande resor, en lite roligare vardag!

Det ska vara roligt med JS Assistans. Därför arrangerar vi varje månad någon gemensam aktivitet. Det kan vara enklare aktiviteter som filmvisning och bowling, men också skid- och solresor.

LÄS MER

Personligare assistans från Västerås i söder till Kramfors i norr

Vi finns på ett flertal orter för att erbjuda vår förstklassiga assistans. Du hittar oss i Västerås, Sundsvall, Härnösand och Kramfors. Huvudkontoret ligger i Härnösand där du även kan träffa de trevliga grundarna Jonas och Stefan.

LÄS MER

JS Assistans utgår från Dina behov och önskemål. Självbestämmande och ett personligt bemötande är viktigt i din assistans och tillsammans planerar vi Din assistans och du har hela tiden full insyn och delaktighet i allt vi gör, både när det gäller personal, ekonomi och administration. Hos oss erbjuds personalen kontinuerligt fortbildning. Vi är stolta över en mycket låg personalomsättning.

HEM    |    KUND    |    PERSONAL    |    OM OSS    |    KONTAKT             COPYRIGHT © 2014

JS ASSISTANSKONSULT
Fiskekroken 18
871 40 Härnösand
Tel 0611-55 58 58
info@jsassistans.se
Org. nr 556745-6685