JS Assistans // Personlig assistans i Härnösand, Kramfors, Västerås » Låg personalomsättning, ökad trygghet
Tillbaka till startsidan
Vår duktiga personal fixar biffen

Låg personalomsättning, ökad trygghet

Vi trivs och utvecklas tillsammans

På JS Assistanskonsult månar vi lika mycket om vår personal som våra kunder. Vår strävan är att assistansyrket ska utvecklas, uppvärderas och få den status det är värt. Dessutom vet vi att personal som trivs gör ett bra jobb, vilket leder till att de stannar hos oss och att vi tillsammans får nöjda kunder och en trivsam arbetsplats.

Vi är mycket stolta över en mycket låg personalomsättning, då en långvarig personal ger extra trygghet för brukaren. Vi är måna om vår personal så att de kan vara måna om Dig!

Att jobba hos oss

Som assistent hos JS har du stort inflytande över Ditt arbete och Din arbetssituation. Det som kallas ”frihet under ansvar”. Du deltar i all planering av verksamheten, tillsammans med oss och med vår kund. Vi har personalmöte så ofta som Du eller kunden anser att det behövs, det brukar bli i genomsnitt var sjätte vecka.

Vi strävar efter en öppen och ärlig kommunikation, bland annat genom att använda en särskild mötesmetodik som ger både deltagande och närhet.

Är du redan anställd hos oss?

För att hålla koll på, samt rapportera in, arbetad eller frånvarotid behöver logga du in i vår löneportal. Välkomna !

För att kunna öppna dokumentet behövs ett program som kan öppna PDF-filer, t.ex. Adobe Reader (eller Adobe Acrobat), som finns att hämta gratis på http://get.adobe.com/reader

Roliga utflykter och spännande resor, en lite roligare vardag!

Det ska vara roligt med JS Assistans. Därför arrangerar vi varje månad någon gemensam aktivitet. Det kan vara enklare aktiviteter som filmvisning och bowling, men också skid- och solresor.

LÄS MER

Personligare assistans från Västerås i söder till Kramfors i norr

Vi finns på ett flertal orter för att erbjuda vår förstklassiga assistans. Du hittar oss i Västerås, Sundsvall, Härnösand och Kramfors. Huvudkontoret ligger i Härnösand där du även kan träffa de trevliga grundarna Jonas och Stefan.

LÄS MER

JS Assistans utgår från Dina behov och önskemål. Självbestämmande och ett personligt bemötande är viktigt i din assistans och tillsammans planerar vi Din assistans och du har hela tiden full insyn och delaktighet i allt vi gör, både när det gäller personal, ekonomi och administration. Hos oss erbjuds personalen kontinuerligt fortbildning. Vi är stolta över en mycket låg personalomsättning.

HEM    |    KUND    |    PERSONAL    |    OM OSS    |    KONTAKT             COPYRIGHT © 2014

JS ASSISTANSKONSULT
Fiskekroken 18
871 40 Härnösand
Tel 0611-55 58 58
info@jsassistans.se
Org. nr 556745-6685